Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Βούλιαξε η πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι!




«Απευθύνουμε κάλεσμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού σε όλους όσοι βρεθήκαμε δίπλα - δίπλα στους αγώνες», «δώστε μας δύναμη να δυναμώσουν οι αγώνες, οι αγώνες μας! Με ισχυρό ΚΚΕ μπορούμε σήμερα να κάνουμε την πραγματική διαφορά», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Περιστέρι (Δείτε το βίντεο από την ομιλία του).




Μήνυμα πως η ψήφος τους θα είναι κόκκινη σε όλες τις κάλπες, δυναμώνοντας τους αγώνες της επόμενης μέρας με ισχυρό ΚΚΕ, έστειλαν εκατοντάδες λαού,με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικών - Περιστερίου του ΚΚΕ, το απόγευμα της Τετάρτης.


Στη συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου, που γέμισε από εργαζόμενους και νέους του δήμου, χαιρετισμό απηύθυναν οι: Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ομιλία της), Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ομιλία του) και Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την ομιλία του).


Το «παρών» έδωσαν πλήθος υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». «Εμπρός λαέ, άλλαξε σελίδα, με το ΚΚΕ η μόνη σου ελπίδα»: Με το σύνθημα αυτό έφτασαν στην πλατεία Δημαρχείου οι προσυγκεντρώσεις, με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να παίρνουν τη θέση τους μπροστά στην εξέδρα. Εκατοντάδες άνθρωποι της δουλειάς, από αυτούς που τα κόμματα της ΕΕ και της πλουτοκρατίας κοιτάνε αφ' υψηλού και τους πλασάρονται ως «προστάτες» και «σωτήρες», έδωσαν την υπόσχεση να βρεθούν «στο πόδι» για να φτάσει το κάλεσμα του ΚΚΕ πλατιά, για να ακυρώσουν τα κάλπικα διλήμματα και τις αυταπάτες, για να συμβάλουν σε μια «μεγάλη νίκη του λαού» με την ενίσχυση του ΚΚΕ παντού.