Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Αττικόν υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ



Περιοδεία στο Νοσοκομείο Αττικόν πραγματοποίησαν ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Κώστας Τριανταφύλλου και ο Γιώργος Σιδέρης, γιατρός στο Αττικόν και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα. 

Στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους ο Κώστας Τριανταφύλλου, μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Πρέπει στις προσεχείς εκλογές να μετατραπεί σε ψήφο ενδυνάμωσης του Κόμματος η εμπιστοσύνη των εργαζομένων στο χώρο της υγείας στη συνδικαλιστική και κινηματική δράση του ΚΚΕ. Ψήφος ενάντια στην απάθεια και απέναντι στη λογική του λιγότερου κακού. Με την εμπειρία των τελευταίων 10-12 χρόνων τουλάχιστον, είναι ουτοπικό να περιμένει ο εργαζόμενος βελτίωση των θέσεών του με την εναλλαγή των αστικών κομμάτων στην κυβέρνηση. Ας τους αφήσουμε μόνους τους και όλοι μαζί με το ΚΚΕ στο δρόμο για την ανατροπή..

Ο Γιώργος Σιδέρης μιλώντας στους εργαζόμενους τόνισε: «Το δικό μας δίλημμα είναι να είναι όσο πιο αδύναμη γίνεται όποια κυβέρνηση προκύψει και όσο πιο δυνατό γίνεται το ΚΚΕ. Έχετε πλέον μεγάλη πείρα και γνωρίζεται πως όποιος και αν κυβέρνησε, είτε ΝΔ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΠΑΣΟΚ οι μισθοί μας έχουν μείνει καθηλωμένοι, αυξήθηκε η εντατικοποίηση, η εξευτελιστική νοσηλεία σε ράντζα έχει γίνει καθεστώς, το ίδιο η υπερεργασία, μαζί έκλεισαν και κράτησαν κλειστό το Λοιμωδών και διέλυσαν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στα Δυτικά προάστια και σε όλη τη χώρα. Για αυτό, και επειδή γνωρίζετε ποιος πάλεψε και αγωνίστηκε γι αυτά ήρθε η ώρα να ενισχυθεί το ΚΚΕ όχι μόνο στο σωματείο και τους αγώνες αλλά με την ψήφο όποτε κι αν γίνουν εκλογές».