Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Διήμερο εκδηλώσεων από το ΕΣΥΝ Περιστερίου

Διήμερο εκδηλώσεων πραγματοποίησε στο Περιστέρι το παράρτημα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Στην εκδήλωση της Κυριακής χαιρέτισαν εκπρόσωποι από τα Σωματεία των εμποροϋπαλλήλων, εμπόρων και βιοτεχνών, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Περιστερίου, από το τοπικό παράρτημα της ΟΓΕ καθώς και από το ποδοσφαιρικό σωματείο «Θύελλα».

Επιπλέον, έστειλαν χαιρετισμό ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Έλλη Αλεξίου», καθώς και η ομάδα «Θαλλώ» (εκδόσεις). Όλοι στάθηκαν στη σημασία της πρωτογενούς πρόληψης, στις ελλείψεις που υπάρχουν από τον κρατικό μηχανισμό καθώς και στο πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει κοινός βηματισμός δράσης και παρέμβασης με το ΕΣΥΝ.

Στην κεντρική ομιλία ο Βασίλης Παυλόπουλος, πρόεδρος του παραρτήματος ΕΣΥΝ, ανέδειξε σημαντικά ζητήματα σχετικά με τα σημεία πάλης του φορέα, για τους κοινωνικούς, ψυχολογικούς παράγοντες που ευνοούν τη χρήση και την εξάρτηση, ειδικότερα και μετά την πανδημία. Επισήμανε ότι η πάλη ενάντια σε όλα τα  ναρκωτικά είναι αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει και όχι για τη ζωή που μας ορίζουν!

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από την Βιολέτα Ίκαρη και τον Νίκο Ξύδη