Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Σωματεία - Φορείς Δυτικής Αθήνας: Απαίτησαν μέτρα για την υπεράσπιση της υγείας, των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού (VIDEO)

 


Με συνθήματα όπως «Δώστε τώρα λεφτά για την υγεία, όχι για τις τράπεζες και την εργοδοσία» και «Εργάτη κάνε υπόθεση δική σου, την υγεία σου και όλη τη ζωή σου» Σωματεία και φορείς της Δυτικής Αθήνας πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο Περιστέρι απαιτώντας μέτρα για την υπεράσπιση της υγείας, των δικαιωμάτων και της ζωής του λαού.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου και πραγματοποίησαν πορεία στο ΙΚΑ Περιστερίου.

Απαιτούν άμεσα μέτρα στήριξης του δημόσιου τομέα της Υγείας με ενίσχυση σε προσωπικό και υποδομές. Γενναία αύξηση κρατικής χρηματοδότησης για το δημόσιο σύστημα Υγείας. Μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων! 15 μαθητές ανά τάξη! Κανείς εργαζόμενος, βιοπαλαιστής, αυτοαπασχολούμενος χωρίς ρεύμα! Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.

Στην συγκέντρωση μίλησαν οι: Γιάννα Σκαπέτη, μέλος του ΔΣ τους Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής, Νίκος Παναγούλης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΨΝΑ – Δαφνί, Ανθούλα Γιαννακοπούλου, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν» και ο Χρήστος Τσιακίλος, αντιπρόεδρος του παραρτήματος Ιλίου – Πετρούπολης – Αγίων Αναργύρων – Καματερού του Συνδικάτου Οικοδόμων.