Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 17 ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


"Καλούμε τους εργαζόμενους των δομών υγείας και το λαό της περιοχής να διαδηλώσουμε μαζί την Κυριακή 17 Μάρτη έξω από το Αττικό σε μια μεγάλη συγκέντρωση και διαδήλωση διεκδίκησης αιτημάτων που δεν μπορούν άλλο να περιμένουν, πρέπει να κατακτηθούν.
Κανείς δεν αξίζει τα ράντζα στο Αττικό, την υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, το επερχόμενο κλείσιμο των ψυχιατρείων, τις ΤοΜΥ- φραγμούς στα νοσοκομεία, το ξήλωμα των προνοιακών ιδρυμάτων, την πληρωμή διπλής και τρίδιπλης της τιμής των φαρμάκων και άλλων υπηρεσιών, το παρατεταμένο κλείσιμο του Λοιμωδών.
Η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που θεωρεί το φάρμακο και τις υπηρεσίες υγείας εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται και τα οποία χρυσοπληρώνει ο λαός μας για να κονομάει νομιμότατα ο κάθε επιχειρηματικός όμιλος, δημόσιος ή ιδιωτικός, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη ούτε στο δρόμο ούτε στις κάλπες.  
Από τη μία τα σωματεία μαζί με τη Δημοτική Αρχή Χαιδαρίου συνδιοργανώνουμε τη διαδήλωση. 
Από την άλλη οι κυβερνητικοί, οι πρίγκιπες της Υγείας και κάποιες Δημοτικές αρχές μαζί με τον Πολάκη ετοιμαζονται να ξανακόψουν κορδέλες έξω από υποστελεχωμένα κέντρα υγείας". 

Γιώργος Σιδέρης, 
Αντιπρόεδρος ΔΣ σωματείου Εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου,
Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση