Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Τα σωματεία και οι φορείς του Περιστερίου γλίτωσαν από τα κοράκια και τους πλειστηριασμούς ακόμα ένα σπίτι Περιστεριώτη!

 


Την αποτροπή δέκα πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών πέτυχαν σωματεία και φορείς, με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν σήμερα στις εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «Cepal» και «doValue», μετά από κάλεσμα της Επιτροπής του ΠΑΜΕ για τους πλειστηριασμούς. Αρχικά έγινε συγκέντρωση στην «Cepal», όπου τα σωματεία και οι φορείς που συμμετείχαν πέτυχαν την αποτροπή οκτώ πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών. Κάτω από την πίεση, η εταιρεία δεσμεύτηκε για συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους, με όρους που να μπορούν να ανταποκριθούν. 

Ακολούθησε κινητοποίηση στην «doValue», όπου και εκεί, κάτω από την πίεση της κινητοποίησης αποτράπηκαν δύο πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών. Στην μια περίπτωση που αφορά σπίτι στο Περιστέρι η εταιρεία συμφώνησε σε αποπληρωμή του ενδιαφερόμενου με όρους που να μπορεί να ανταποκριθεί.  Για την άλλη περίπτωση, που αφορά λαϊκή κατοικία στο Κουκάκι, θα γίνει νέα συνάντηση, επειδή η οικογένεια βγήκε από καθεστώς του «ευάλωτου» νοικοκυριού, λόγω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή. Στις κινητοποιήσεις συμμετείχε η Ένωση ΕΒΕ, σωματεία και μαζικοί φορείς του Περιστερίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου. «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός»!

ΥΓ: Η διοίκηση Παχατουρίδη δεν μπόρεσε να σταματήσει για δύο ώρες τις προεκλογικές φιέστες και τα σόου για να βοηθήσει να σωθεί το σπίτι ενός Περιστεριώτη;