Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Στην πρώτη συνεδρίαση εκλέχτηκε το Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιστερίου ψήφισαν λευκό στην εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη συγκρότηση ενός Προεδρείου χωρίς αρμοδιότητες, οι οποίες συγκεντρώνονται αποκλειστικά στον πρόεδρο και οι υπόλοιποι έχουν το ρόλο του πολιτικού μαϊντανού. Για το λόγο αυτό ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ τη θέση του αντιπροέδρου που τους αναλογούσε.
Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Χρήστος Μαργανέλης και ως αναπληρωματικό μέλος ο Φίλιππος Φλουσκούνης.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Στέλιος Μπούσουλας και ως αναπληρωματικό μέλος ο Φίλιππος Φλουσκούνης.
Μετά από 2 ημέρες ο Παχατουρίδης ανακοίνωσε τους νέους Αντιδημάρχους. Δείτε εδώ: https://www.peristerinews.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84-2/ . 
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!!!