Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Γ. Σιδέρης στο ραδιόφωνο «Alpha 9.89»: Να είναι ανοιχτό για όλο το λαό το στάδιο στη Χωράφα

 

Να πάρει πίσω την ακατανόητη απόφαση για κάρτα εισόδου και να είναι ανοιχτό για όλο το λαό το στάδιο στη Χωράφα τόνισε ο Γιώργος Σιδέρης επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιστερίου μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ραδιόφωνο «Alpha 9.89». 

Ανέφερε πως η δημοτική αρχή Περιστερίου, χωρίς καν να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, έλαβε μια απόφαση με δύο σκέλη,  να περιορίσει την είσοδο στο στάδιο της Χωράφας με κάρτα εισόδου μόνο για κατοίκους του Περιστερίου όταν μερικούς δρόμους δίπλα είναι η Πετρούπολη και το Ίλιον και να στείλει σε άλλο στάδιο μερικά χιλιόμετρα πιο μακρυά αθλητικά σωματεία με περίπου 650 παιδιά. 

Σημείωσε ότι λόγω των μεγάλων αντιδράσεων, μεταξύ αυτών ήταν και ο προπονητής στίβου Γ. Πομάσκι, η δημοτική αρχή πήρε πίσω το ένα σκέλος της απόφασης, αυτό για τα αθλητικά σωματεία αν και εκκρεμεί να επιτραπεί η είσοδος στο αθλητικό σωματείο «Αίαντας» Αγίου Ιεροθέου με 250 παιδιά. Ωστόσο, πρόσθεσε, παραμένει η κάρτα εισόδου, που είναι προπομπός για ανταποδοτικότητα, μ αποτέλεσμα να μην μπορεί να αθληθεί μαζί ένα ζευγάρι αν ο άνδρας ή η γυναίκα είναι από γειτονικό δήμο ή να μην μπορεί να περπατήσει στο στάδιο ένας ηλικιωμένος που ζει δίπλα αλλά είναι κάτοικος Πετρούπολης!

Τόνισε ότι στα στάδια πρέπει να είναι ανοιχτά για όλο το λαό, να επεκταθούν τα υπάρχοντα και να δημιουργηθούν νέα για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν καθώς όπως είπε από την καραντίνα προέκυψε α δρομικό κίνημα από ανθρώπους που βγαίνουν και αθλούνται, που περπατούν και τρέχουν και οι ελεύθεροι χώροι δεν επαρκούν.