Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία: Παρέμβαση στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου

Κινητοποίηση στην είσοδο των Κέντρων Υγείας Περιστερίου πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς του Περιστερίου στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία. Το πανό έγραφε: "Δε μένουμε σιωπηλοί- Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Για μέτρα προστασίας των υγειονομικών και όλου του λαού"
Στην κινητοποίηση χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

Τόσα χρόνια λέγαμε να στελεχωθούν τα νοσοκομεία και οι μονάδες υγείας. Ακόμα και σήμερα ζητάμε, πριν να είναι πολύ αργά, να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό, ζητάμε μέσα ατομικής προστασίας, ζητάμε να επιταχθεί τώρα ο ιδιωτικός τομέας υγείας. Έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος από παπαγαλάκια και εγκάθετους της κυβέρνησης ότι δεν είμαστε γιατροί αλλά κάτι άλλο. Είμαστε καλοί όταν μας χειροκροτάνε κατ'εντολή της γυναίκας του πρωθυπουργού. Είμαστε ήρωες όταν έχουμε φίμωτρο. Τέτοια πάνω-κάτω διαδίδουν από το πρωί τα ΜΜΕ του τρόμου. Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε. Σήμερα είναι η αρχή. Δε σταματάμε να διεκδικούμε το αυτονόητο γιατί αυτή την περίοδο στις μονάδες υγείας και τα νοσοκομεία της χώρας δίνεται η μάχη της ζωής. Να είστε όλοι δυνατοί και υγιής”.