Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Παρέμβαση του Γ. Σιδέρη στο Ρ/Σ ALPHA για τις 7 Απρίλη- Διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μέσα ατομικής προστασίας και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας (AUDIO)

Μπροστά σε μια ενδεχόμενη έξαρση δεν έχουμε παρθεί ακόμα όλα τα αναγκαία μέτρα που χρειάζονται για να μπορούμε να είμαστε οχυρωμένοι σε αντίθεση μ' αυτό που βιώνουμε, τόνισε σε παρέμβασή του ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ, στο ραδιόφωνο του Alpha και την εκπομπή "Ημερολόγιο Καταστρώματος" του Ν.Καμακάρη, το πρωί της Κυριακής 5 Απρίλη.
Το λέμε αυτό, συνέχισε, γιατί είναι καλή, ίσως και βολική η "ατομική ευθύνη" και η ευθύνη που έχει πάρει ήδη ο κόσμος, αλλά θέλουμε να δούμε το ίδιο και από την κυβέρνηση. Γιατί, πρόσθεσε μέχρι στιγμής δεν το βλέπουμε αυτό από την κυβέρνηση και γι' αυτό το λόγο πήραμε μια πρωτοβουλία. Στις 7 Απρίλη που είναι η παγκόσμια μέρα για την υγεία, διαλέξαμε σαν ΟΕΝΓΕ να την ονομάσουμε πανελλαδική μέρα δράσης για βασικά προβλήματα που υπάρχουν και που θέλουμε να παρθούν άμεσα, έκτακτα μέτρα τώρα, ξεχωρίζοντας 3 βασικά ζητήματα. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μέσα ατομικής προστασίας γιατί τώρα δίνονται με το σταγονόμετρο και επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, χωρίς "ναι μεν αλλά" και χωρίς "αποσιωπητικά".
Όπως υπογράμμισε ο Γ. Σιδέρης έχουμε φτάσει στο σημείο που είναι απαραίτητο το μέτρο της επίταξης του ιδιωτικού τομέα της υγείας γιατί όπως είπε δεν μπορεί να συνεχιστεί μια τακτική του "βλέποντας και κάνοντας".