Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Σιδέρη στα ΚΑΠΗ


Στα 2ο, 3ο, 7ο και 8ο ΚΑΠΗ Περιστερίου περιόδευσε ο Γιώργος Σιδέρης,  υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με τον Δημήτρη Βαρελλά, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου και άλλους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και εκλεγμένα μέλη συνταξιουχικών οργανώσεων. 
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχετε μεγάλη πείρα και πλέον μπορείτε να σκεφτείτε και να ζυγίσετε καλύτερα. Ποιος φταίει για το πετσόκομμα των συντάξεων; Ποιος φταίει για την ακρίβεια, για το ότι δεν μένει ούτε ένα χαρτζιλίκι για να δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους, ποιος φταίει για την αθλιότητα στις δομές Υγείας που για να εξεταστείς πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και αν νοσηλευτείς στο "Αττικόν", που είναι το μοναδικό κοντινό μας νοσοκομείο, εξευτελίζεται η αξιοπρέπειά σου; Έχουν ονοματεπώνυμο οι ένοχοι και είναι όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν Ευαγγέλιό τους την ΕΕ η οποία λέει ότι πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τα 71. Είναι υπεύθυνοι και όσοι άσκησαν διοίκηση στο δήμο γιατί τους χειροκροτούσαν αυτούς που τα εφάρμοζαν και μετά ερχόντουσαν στα ΚΑΠΗ και σας χτύπαγαν φιλικά στην πλάτη (...)

Μάλιστα η υποκρισία έχει φτάσει σε ανώτερο επίπεδο στο Περιστέρι. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικών Συντάξεων πριν 3 χρόνια. Έβαζε και αυτός υπογραφές για να μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις κατά 80%. Και τώρα τον μοστράρουν ως φρέσκο πρόσωπο στα δημοτικά δρώμενα. Με αυτούς θα δούμε άσπρη μέρα; Πρέπει να τιμωρηθούν. Ισχυρό ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση" γιατί μόνο έτσι θα δυναμώσει ο αγώνας για να κερδίσουμε κάτι παραπάνω για τις συντάξεις, την Υγεία, την Πρόνοια. Γιατί τους κομμουνιστές τους ξέρετε αφού παρά το ότι πήραν σύνταξη συνεχίζουν να παλεύουν μαζί με τα σωματεία συνταξιούχων και τις άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Πρέπει να δυναμώσει το ΚΚΕ γιατί είναι ντόμπρο και σταθερό. Γιατί ξέρεις ότι την άλλη μέρα θα συνεχίσει να παλεύει. Όλοι οι άλλοι σας κορόιδεψαν. Ψηφίζατε ΠΑΣΟΚ και σας έβγαινε ΝΔ. Ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ και σας έβγαινε ΑΝΕΛ. Και δω στο δήμο όσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ θα ξέρετε ότι την προηγούμενη τετραετία οι μισοί του δημοτικοί σύμβουλοι πήγαν με τη διοίκηση Παχατουρίδη (...)».