Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου: Ουρές και mega αναμονή μέσα στον ήλιο! (VIDEO)

 

Τεράστιες ουρές και μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονταν από το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο Περιστερίου, όπου κόσμος συνωστιζόταν, περιμένοντας για ώρες μέχρι να καταφέρει να εμβολιαστεί. Αντί η κατάσταση να βελτιωθεί, χειροτέρευε όλο και περισσότερο.


Το πρωί η αναμονή ήταν περίπου μια ώρα, το μεσημέρι αυξήθηκε στη μιάμιση ώρα και νωρίς το απόγευμα υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν σχεδόν τέσσερις ώρες παραπάνω, ο ένας πάνω στον άλλο, στον ήλιο και στη ζέστη. Είναι χαρακτηριστικό πως υπήρχε ραντεβού που είχε κλειστεί για τις 15.42 και τελικά ο άνθρωπος που το είχε κλείσει κατάφερε να τελειώσει στις 19.34, στο κατά τα άλλα πολυδιαφημισμένο mega εμβολιαστικό κέντρο!!!

Το απόγευμα, δόθηκε εντολή να περιμένει ο κόσμος έξω από τις πύλες του εμβολιαστικού κέντρου, στην οδό Δωδεκανήσου που είναι η είσοδος, όπου και εκεί επικρατούσαν εικόνες συνωστισμού, πέραν της απίστευτης ταλαιπωρίας.

Δημοσιεύματα απέδιδαν τις μεγάλες καθυστερήσεις σε τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο του συγκεκριμένου εμβολιαστικού κέντρου, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το προσωπικό να μην μπορεί να δει τα ραντεβού. Ωστόσο, το ερώτημα είναι γιατί η αναμονή γινόταν όλο και μεγαλύτερη.




Σύμφωνα με μαρτυρίες, την κατάσταση επέτεινε η έλλειψη προσωπικού. Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι νέοι που εμβολιάζονταν με το εμβόλιο της «AstraZeneca» έμπαιναν κατά εικοσάδες μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο όταν έφτανε η σειρά τους και εκεί υπήρχε μόλις ένας γιατρός για να κάνει τον ιατρικό έλεγχο. Για το εμβόλιο της «Pfizer», οι εμβολιασμοί προχωρούσαν γρηγορότερα. Άλλες μαρτυρίες αναγνωστών αναφέρουν ότι το απόγευμα υπήρχαν πολύ λίγες εμβολιαστικές θέσεις, σε σχέση με τις δυνατότητες που διαθέτει το εμβολιαστικό κέντρο.

Η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους ηλικιωμένους που περίμεναν έξω στη ζέστη. Η οργή του κόσμου γινόταν ακόμα μεγαλύτερη από το γεγονός πως δεν τους ενημέρωναν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πολύ περισσότερο που με ένα απλό sms θα μπορούσαν τουλάχιστον να τους είχαν γνωστοποιήσει ότι όλα τα ραντεβού μετακινούνται, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος.

Φαίνεται ότι ο περιβόητος «ψηφιακός μετασχηματισμός» αποδίδει μόνο στις κυβερνητικές διαφημίσεις ή όταν αφορά τις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων...