Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ- Συγκέντρωση το Σάββατο 5 Οκτώβρη στις 12 μ. στο Σύνταγμα και πορεία στην πρεσβεία των ΗΠΑ


Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στην ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά, που ετοιμάζεται να υπογράψει και να ενισχύει η κυβέρνηση της ΝΔ, στο πλαίσιο του "Στρατηγικού Διαλόγου" με τις ΗΠΑ, πατώντας στο έδαφος που έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Να αναπτύξουμε, να κλιμακώσουμε την πάλη μας και να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ Πομπέο που έρχεται στην Αθήνα. 
 Ούτε γη - Ούτε νερό - Ούτε αέρα στους φονιάδες των λαών
Στην πράξη επιβεβαιώνεται πως η αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, την ανάπτυξη που έχει κριτήριο τα κέρδη των λίγων, χτυπάει το απεργιακό δικαίωμα και τα άλλα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα και εμπλέκει τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς τυχοδιωκτισμούς. Δίνουμε σε όλα τα μέτωπα το αγωνιστικό μας "παρών". Ο λαός μας να πιστέψει και να δείξει τη δύναμή του.
Όχι στις βάσεις και τα πυρηνικά
  • Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική "Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας".
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας και οι άλλες αμερικανοΝΑΤΟικές στρατιωτικές βάσεις.
  • Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό.
  • Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.